Find your match – Brucovanje Fakultete za upravo

Dragi študentje in študentke Fakultete za upravo!

Ful Povezani tokrat za vas pripravljamo prav posebno brucovanje, na katerem boste študentje imeli odlično priložnost spoznati svoje sošolce in se z njimi še bolj povezati. To pa zato, ker se bo tekom celotnega žura odvijala zabavna igra, ki se imenuje “Find your match”.

Pravila igre “Find your match” so sledeča:
Ob vhodu v klub vas bosta čakala dva predstavnika Ful Povezanih, ki bosta delila nalepke z imeni. Dekleta nalepko vzamete pri ženski predstavnici, fantje pa pri moškem predstavniku. Na nalepki bo napisano ime slavne osebe, predmeta ali pojma, bodisi iz risanke, serije, filma ali pa tudi realnosti. Vaša naloga tekom večera pa bo, da najdete svoj par nasprotnega spola, npr. Angelina Jolie in Brad Pitt.
Ko vam to uspe je vaš naslednji izziv v paru posneti fotografijo, ki jo boste nato objavili v sam dogodek na Facebook-u. Par, ki bo posnel najbolj izvirno in odštekano fotografijo ter bo prejel največ všečkov, čaka mamljiva nagrada.

Vendar POZOR! Igra je pripravljena samo za prvih 200 obiskovalcev, zato vam priporočamo prihod pred polnočjo.

Da pa boste pogumno in malce lažje stopili na lov za svojo boljšo polovico pa smo za vas pripravili tudi FUL POVEZANI welcome drink. Recept le tega naj zaenkrat ostane še skrivnost, vam pa zagotavljamo samo mojstrovino narave.
___________________________________________________________________________

KJE: Pr’Skelet

KDAJ: torek, 15. 11. 2016

DRESSCODE: rdeča

PREDPRODAJA VSTOPNIC po 3 eur: od 8.11. do 15.11. (oz. do razprodaje) pred P1

Na voljo je omejeno število vstopnic!
___________________________________________________________________________

Dogodek so omogočili:
Ful Povezani
G3Spirits
Supra Travel
Cockta