Uprava gre v pravo smer

Te skrbi kako boš našel pravo službo zase? Nimaš pojma kje začeti? Si razmišljal, kako bi lahko bilo zaposlovanje mladih bolj učinkovito? Te zanima kaj sploh išče delodajalec? Na vsa ta vprašanja si boš lahko odgovoril, če se boš udeležil delavnice “Uprava gre v pravo smer”, kjer boš z drugimi udeleženci načrtoval rešitve za uspešnejše pogoje zaposlovanja mladih.

Že tretje leto zapored Fakulteta za upravo v sodelovanju s Študentsko organizacijo, Študentskim svetom FU in zunanjimi mentorji za oblikovalsko mišljenje in načrtovanje storitev – Servis 8, organizira projekt katerega osrednja tema je zaposlovanje mladih.

Na kreativni delavnici, ki bo potekala tri dni, boste opravili raziskavo, iskali ideje, jih prototipirali in preizkusili. Raziskovali boste kdo je vse spleten v proces zaposlovanja in kako je ta drugačen kot je bil desetletja nazaj. Ob vsem tem vam bodo ob strani stali številni strokovnjaki, obogateni z izkušnjami, ki vam bodo vsekakor olajšale pot pri načrtovanju rešitev. Zato ne razmišljajte več in se s prijatelji prijavite na delavnico, ter razvijte boljše storitve za vse, ki iščejo zaposlitev.

POVEZAVA DO DOGODKA IN PRIJAVE
http://www2.fu.uni-lj.si/prava-smer/