Fit B156HW01 TIP-C 2-USB za Vgradnjo DIY 15.6" PCB 862 Gonilnik Krmilnika Odbora 40-Pin LVDS Laptop Matrika 1920*1080 Mini HDMI je Združljiv
0 Ocene Izdelka
€184.50
€175.28
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w361241

Prosimo, preberite naslednje vsebine previdno:

1, Preden kupite komplet, prosimo, potrdite, da je vaš zaslon sam se lahko ob vklopu običajno prikaže.Če zaslon je poškodovan, prosim, ne naročite.Ker je ta kit ni pogon in popravilo poškodovanih zasloni.

2, Prosimo poskrbite, da vaš zaslon model je natanko isto kot model v seznamu, in bodite pozorni, da izberete ustrezne za vgradnjo v vozilo.Če zaslon model ni na seznamu, se obrnite na nas, da nas obvestite o tem, dejansko zaslon model preverite, katere kit je primeren za vas. (To je zelo pomembno, napačnih nakupov lahko povzroči neuporaben).

3, pravilna oznaka modela računalnika lahko najdete na hrbtni strani zaslona plošči.Če niste prepričani, se, prosimo, pošljite nam fotografijo za celotno nazaj zaslona.Kot je prikazano spodaj:

Krmilnik Odbor Značilnosti:

Upravljavec odbor, ki delajo za izmenični tok: DC 12V 3A (DC Vrata: 2,5 MM 5,5 MM notranji+ zunanji-)

(Posebna opomba: ne uporabljajte več kot napetost 12V napajalnik, v nasprotnem primeru vezja bo poškodovana)

Ko krmilnik odbor ne zazna pravilno signal vir vnosa, se bo samodejno preklopi v stanje pripravljenosti (Black screen).Lučka zasveti rdeče, in tipke na tipkovnici ne delujejo na meni, da se lahko vklopi/izklopi.Povežite mini-HDMI ali TIP-C signalni kabel pravilno.

Vhod: TIP-C, mini-HDMI, 2-USB

(Vrata USB velja samo za širitev, pri povezovanju s TIP-C signal.Lahko povezani in uporabljajo z tipkovnico, miško, USB-disk, itd.)

Izhod: 3,5 mm Slušalke, PH1.25 4-Pin majhen zvočnik (neobvezno)

OSD: Svetlost, Kontrast, VOL VOL - Jezik In Tako Naprej

Jezik: Kitajski, Angleški

Odbor velikost: 99mm*66mm

Paket vključuje:

1Pcs*krmilnik odbor

1Pcs*signalni kabel LVDS

1Pcs*Gumb odbor s kabel

Poleg izdelkov v kit, Boste morda morali pripraviti naslednje rezervne dele.

PH1.25 4 Pin Majhen zvočnik→

Mini HDMI standard HDMI signal kabel→

DC12V 3A napajalnik→

TIP-C Podprti Mobilni Telefon Modela:

Huawei: Mate10 Mate10Pro Mate20 Mate20Pro Mate20X Mate30 P20 P20Pro P20RS P30 Čast Note10 Čast V20

Samsung: S8 S8+ S9 S9+ S10 S10+ Note8 Opombe

Matica Telefon: NutR1 NutPro2S

OPPO: R17 Pro

Razer: Razer telefon Razer telefon 2

Blackshark: blackshark 2

Ace pro: Ena Plus7 7Pro 7T

Nokia: Nokia 9 čisti Pogled

HTC: U Ultra

Sony: Xperia1(J9110) X peria5

ZTE: Aksonu 9Pro

Opomba: Če telefon nima projekcija funkcijo TIP-C vmesnik ne bo podpiral ali delo.

Posebno Obvestilo:

1. Upravljavec odbor je plug and play, ne varjenje je potrebno.Prosimo, poskrbite, da je vaša plošča/zaslon sama lahko običajno prikaže, sicer kit ne bodo mogli voziti in uporabljati.To je zelo pomembno, da bi se izognili nepotrebnim vrniti sporov.

2. Pri naročilu, prosimo, izberite popoln model, ki je povsem enako, kot vaš zaslon.Bomo namesti strojno programsko opremo, program glede na vaše zaslona model, preden se lahko uporablja.Če zaslon modela ni v prodajnem seznamu, se obrnite na nas za pomoč potrditev.

3. Izdelki v kit bo mogoče nadgraditi ali posodobljene od časa do časa.Zato, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek prejel, in vse fotografije, ki so prikazane samo za referenco.

4. Naša cena je samo prodajna cena.Ne vključujejo carine, DDV ali drugih pristojbin.Prosimo, preverite davčna politika vaše države/regije pred oddajo naročila, da ugotovi, če obstajajo druge dajatve.

5. Bomo organizirali prevoz v roku 2 delovnih dni po prejemu plačila preverjanje (razen ob vikendih in praznikih).Pred plačilom, prosimo, prepričajte se, da vaš ladijskega informacije pravilne.Ko je paket poslan, se te informacije ne more spremeniti.

6. Po prejemu paketa.Če so kakršne koli težave.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.Najbolje je, da se zagotovi nekaj fotografij ali video posnetkov, ki nam pomagajo preverite problem.Slepi negativne ocene ne bo rešila vse težave.Upam, da bomo lahko komunicirajo in rešiti.Hvala vnaprej.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Podprte Velikosti Zaslona : 15.6"
  • Združljiv Blagovne Znamke : ThinkPad
  • Postavka Vrsta : Drugi Zvezek Deli
  • Blagovna Znamka : SCXG
  • Podprte Ločljivosti : 1920*1080
  • Številka Dela : V1
  • Številka Modela : TIP-C Mini-HDMI
  • Podprte Signal Vrata : LVDS 40 Pin
  • Poreklo : Celinska Kitajska