Halloween Okraski Obesek Nastavite Strašno Bombažno Krpo Lutke za Otroke Darilo, kot Nalašč za Halloween Stranka Dekor Dobave
0 Ocene Izdelka
€10.83
€6.93
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w488795

Značilnosti:

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Povzdignil duhu Halloween z našo Halloween Okraski Obesek Lutka!Ta edinstvena in pritegne, je zasnovan z Halloween v mislih, doda pridih skrivnosti in navdušenje za kakršno koli praznovanje.Kot nalašč za ustvarjanje sablastan na zabavah in prireditvah.

Oblikovana z ustvarjalnost in pozornost do detajlov, naše Halloween Okraski Obesek funkcije strašno še čudovit načrt, ki bo zarobiti tako otroci in odrasli.Izdelani iz visoko kakovostnega bombažno krpo in napolni z mehko PP bombaž, to trajno zagotavlja dolgotrajno uporabo.

za dogodek načrtovalci, stranka, organizatorji in učitelji, naši Halloween Okraski Obesek je treba imeti za tiste, ki radi načrtovanje Halloween praznovanja.Dodaja, edinstven in praznično dotik, zbiranje, zaradi česar je hit med stranke izstopijo.

Preoblikovati svoj dom v straši še z našo Halloween Okraski Obesek Visi v dnevni sobi, spalnica, ali verandi, da ustvarijo skrivnostno in veselo kot Nalašč za noč Čarovnic navdušence, ki uživajo okrasitev svoje hiše z dotik spookiness.

Vzemite vaše podjetje na naslednjo raven z našo Halloween Okraski Obesek Ali ste lastnik trgovine, restavracijo ali bar, lahko to strateško dani, da bi pritegnili kupce in izboljšati praznično Naj svojo kreativnost, pretok in poskrbite za ustanovitev izstopajo med Halloween sezone.

Specifikacije:

Material: Krpo+PP bombaž

Paket Vključuje:

4Pcs x Halloween Okraski

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • vzorec : Risanka Slika
  • Elektronski : No
  • Priložnosti : Stranka, April Fool ' s Day, Noč čarovnic, Velikonočni, Božič, Dan otrok, Rojstni Dan
  • Material : Bombaž
  • CN : Zhejiang