Kolo Chain Lube Dustproof Olje za Verige Kolesa Lube antikorozijski 50 ml Prenosni Vremensko Izposoja Lube Za Električna Gorska Zložljiva
0 Ocene Izdelka
€0.54
€0.20
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w1842

Naše kolesarske olje za verige, mazivo nežno skrbi za vaše kolo, zaradi česar vaš sistem napajanja nemoten in neoviran.Dustproof in enostaven za uporabo, je primerna za večino kolo modelov.Hranite vaše kolo brezhibno z našimi visoko kakovostno mazivo.

Specifikacija:

Ime: Olje Za Verige Kolesa

Zmogljivost: 50 ml

Seznam Vsebine:

1 * Izposoja Olje Za Verige

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zmogljivo Delovanje: Uživajte svilnato vožnja z našo izposoja olje za verige.Njeno učinkovito delovanje ohranja vaše kolo power system nemoten in neoviran, medtem ko je zaščita pred rjo, vlage, in pesek.Z dovolj proizvodov, da bris večkrat, vaše kolo bo ostal v vrhunske kakovosti za vse vaše avanture.

2.Dobro Trpežnost: Izboljšajte svojo kolesarsko izkušnjo z našo suho mineralno olje kolo chain lube.Svoje dustproof in trajne design zagotavlja učinkovito mazanje v vseh vremenskih razmerah.V 50 ml steklenica je opremljen s super močan oprijem, da zagotavljajo dolgotrajno zaščito za vaše kolo verige.

3.Več Uporabe: Nežno nego za vaše kolo vijaki, verige, vztrajniki, jermenice, cevi in spoji z našimi večnamensko olje za verige kolesa.Široko uporabljena in učinkovita, je to zagotavlja odlično mazanje, medtem ko preprečuje rjavenje, da svojo vožnjo, gladko in tiho.

4.Enostaven za Uporabo: Prinaša ugodnosti, vzdrževanje koles, naše kolesarske verige olje je brez težav način, da vaše verige gladko teče.Ni treba skrbeti za prodajalca ali madeži, z enostavno obrišite funkcijo.Ne predhodne izkušnje, ki se zahtevajo, velja samo dele, ki jih potrebujete za mazanje in vožnja proč z lahkoto.

5.Vrhunsko Vzdrževanje Uspešnosti: Hranite vaše kolo verige v vrhunske kakovosti z našim dobro-razred izposoja olje za verige.Posebej zasnovan za najbolj kolo modeli, ta bistvena za vzdrževanje rešitev dodaja, mazanje in zaščita pa preprečuje rjavenje in obrabe.Zaslužiti pripravljen za odlično jahanje izkušnje vsakič.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska