NOVO Za Dell Vostro 3400 3401 3405 V3400 NAS/latinska laptop tipkovnici/podpori za dlani zgornji pokrov primeru 0CX6T3 s tip-C luknja
0 Ocene Izdelka
€41.16
€37.05
Informacije O Izdelku

Oznake: laptop okvirji

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w347893

Spoštovani kupec,veseli me, da izberete lahko naše izdelke.Upamo, da smo vam lahko ponudi najboljše kakovosti proizvodov in najbolj popolno storitev, da vam pomaga rešiti vaše težave.

Upoštevajte: vse naše tipkovnice so za določene vrste računalnika, morate preveriti vašega nakupa, ko preverite, ali računalnik.Ne moremo vam pomagajo pri izgubi, če model je narobe za kupca.

Vse naše tipkovnice so popolnoma nove nerabljene tipkovnice.Da bi preprečili škodo med transportom,uporabljamo posebno embalažo, ki jih ne paket proizvodnje

Nakup Opis:

1, smo običajno ladja v roku 24 ur po preverjanju (razen ob vikendih, razen praznikov).Če ga želite spremeniti, naslov, informacije, prosimo, da nam sporočilo.

2, Naša cena (tovorni) ne vključuje nobenih tarif ali drugih davkov; če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na lokalne navade preden se odločite za nakup blaga

3, prevoz skozi ePacket, www.ful-povezani.si Standardne Dostave, SF eParcel, EMS, DHL, UPS ipd., kupci lahko izberejo ustrezen način prevoza.

4,Naš izdelek fotografije so posnete v naravi, če je vaš poravnavo, ni isto, prosimo, obrnite na nas.

Garancija opis:

1. Garancijsko obdobje za tipkovnico in ljubitelj blago prodali v tej trgovini je šest mesecev, in ohišja in zaslona gredi so krhke deli brez garancije.

nadomestilo politike:

1. Kupec mora plačati tovornega za vse vrniti (vrnete zaradi prodajalec pošiljanje blaga).

2. Kupci morali okrepiti embalažo ob vrnitvi blaga, zagotoviti, da je vrnjeno blago v dobrem stanju.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Številka Dela : 0CX6T3
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : COMOLADO
  • Postavka Vrsta : Laptop Zgornjem Primeru