RV Kanalizacijske Cevi, Komplet Prenosne Avtodom Kanalizacijske Cevi, Komplet Prihranek Prostora Snemljiv Potovalne Prikolice pribor (Fitingi) Za 360 Stopinj Vrtljiv Za
0 Ocene Izdelka
€138.28
€55.31
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w391355

Ta avtodom kanalizacijsko cev je zasnovan tako, da vaša RV odstranjevanje odpadkov brez težav.Preprosto se povezuje vse smetišče postaje in je gladko notranjost za hitro in enostavno odvajanje.Cev je narejena iz trpežnih materialov, ki upreti puščanja in razpoke.

Specifikacija:

Skrajša dolžina: približno 1,3 m/51.18 v

Natezna dolžina: približno 4.8 m/188.98 v

Seznam Vsebine:

3inch RV Kanalizacijske Cevi.*1

Ali

Komunalno oskrbo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Uporabo: S 360-stopinjsko vrtenje funkcijo, ta cev je enostavna za uporabo in ne bo prekinil ali izkrivljajo.To se lahko ločijo in shranjene kompaktno, kadar je ne potrebujete.

2.Trajno v Uporabo: iz trajnega PP materiala, ta avtodom kanalizacijsko cev je vodoneprepustnost, lahko prenesejo dolgotrajno uporabo.Ima kompakten dizajn, ki omogoča enostavno shranjevanje in prevoz.

3.Dolgo in Prožno: Z dolžino do 4.8 metra, ta avtodom kanalizacijske cevi omogoča enostavno povezavo za izpis postaje in se znebite vaših odpadkov.Poleg tega, pa je dovolj prilagodljiva, da se prilega v majhnih mestih ne puščajo.

4.Enostaven Prevoz: lahko shranite ta avtodom kanalizacijsko cev v majhnem prostoru, zaradi svoje prihranek prostora design.To skrči le 1.3 metrov in se razširi do 6 metrov, ko jo potrebujete.To pomeni, da je enostaven za prevoz in uporabo v RV ali prikolico.

5.Splošno Združljiva: 4 v 1 komolec kartico lahko fit vse 3 cm, 3 ½ palca, ali 4 cm smetišče postaja cevovoda z varno in vonj brezplačno pečat.3-palčni potisnite cev in 4-palčni navojni univerzalni adapter omogoča enostavno pritrdite vaš avtodom kanalizacijsko cev na adapter.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Postavka Dolžina : 0.00inch
  • Ime Modela : RV Kanalizacijske Cevi, Komplet
  • Postavka Premer : 0.00inch
  • Element Teža : 1.00kg
  • Postavka Višina : 0.00inch
  • Element Širina : 0.00inch