Kraji Ključa Imetnika Prostem Samodejno Zložljive Žice RopeKeychain Pribor Keychain,Pas Tipko Telescoping Kavljem Nahrbtnik Sponke
0 Ocene Izdelka
€69.14
€33.19
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w434479

Podpiramo dropshipping/ trgovina

1. Vsi izdelki so na zalogi, nudimo podporo padec ladijskega prometa in trgovini lahko kupite z zaupanjem, običajno bomo poslali izdelke, vam v roku 24 ur.

2. Ne bomo vključuje vsako ceno in promocijo informacije in računov v izdelku.

3. Glede na način dostave:

Bomo strogo upoštevati logistika način, ki ga izbere stranka.

Da bi čas dostave zaslon

Poizvedba povezavo: https://www.17track.net/zh-cn 【Zložljive Modela】: Težka Zložljive Značko Držalo za kabel lahko podaljša 23.62", spomladi nazaj in se vrnite v prvotni položaj samodejno, da dosežete udobno, kolikor je roko, ki lahko dosežejo.Težka konstrukcija vzdrži stalno, ponavljajoče se uporabe. 【Zložljive Keychain Težka】: značko kolutu zgrajena z 0,8 mm nerjavno jeklo kabel retraction sile do 7.0 oz, ki je dovolj močna, da podpirajo masa večina vaš tipke brez drsenja navzdol, ves čas. 【Visoko Kakovost Materiala】: Anti-theft taktično keychain je narejen iz ABS plastike ali nerjavečega jekla, trpežna in praktična, daje dobre izkušnje. 【Enostaven za Uporabo】: Trmast aluminija vponka z pomladi vrata za hitro attach/detach za pas, žep, trak ali zanke. 【Večnamenski】: Zložljive keychain ključa imetnika obroči, ki je super za ribolov orodja, značke, nadzor dostopa, povlecite kartice ali splošno pripomočke.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Vrsta : Ročno Orodje Deli
  • Poreklo : Celinska Kitajska