RY-CTY-2000-H Olje-Tip Corona Ravnanje Upravljavca Enhanced Oil Tip Corona Vodikom Iskra Vpliv Pralni Tiskanje Premaz 2000W
0 Ocene Izdelka
€5 792.29
€3 533.30
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w434626

RY-CTY-2000-H Olje-Tip Corona Ravnanje Upravljavca Enhanced Oil Tip Corona Vodikom Iskra Vpliv Pralni Tiskanje Premaz 2000W

Postavka Opis

Ime: Olje Corona procesor

Model: RY-CTY-2000-H

Napetost: 220V/50HZ

Pakiranje teža: 12 KG

Pakiranje velikost: 30*28*45 CM

Moč: 2000W

O tej postavki

Opis:

Glavni izdelki: plastične folije, plastična folija, pločevine površina corona procesor, eno corona procesor (vulgo EDM procesor, električni dvema komorama).Primeren je za pihanje plastike film, tisk, laminiranje, spenjanje, lepljenje, obrezovanje, prevlečene tkanine, jet kodiranje, slikarstvo in drugih industrijah, primerna za vse vrste plastične folije, aluminijaste folije, karton, aluminijaste folije, aluminijaste film furnir (kot so PP,PE,PET,OPP,PS,ABS, itd.) papirja in vlaknin.

1, poseben impulz gostoto modulacije nadzor enakovredno resonančno vezje inverter načrt, lahko bi AC izhod v nekaterih moč uredbe cikel izhodna napetost ali ničelno stopnjo napetosti, tako da tudi če corona razrešnice ima močan p nelinearno obremenitvijo, lahko tudi nadzor izhodne moči v širokem razponu, s fazo ključavnica, stikalo za mehčanje, moč, uredbe in druge funkcije.Odlična multi-zaščito vezja - odlična pot, da bo celotno procesor corona odgovoren in stabilno.

2, ta izdelek uporablja mikroračunalniška moč prilagoditev, digitalni zaslon, enostaven za razumevanje delovanja, da izpolnjujejo zahteve, močne in šibke zdravljenja.

3. Poleg bobna stop funkcijo za zaščito, na novo dodane razrešnice stojalo odprete funkcijo za zaščito.Ko gostitelj deluje, po zaprto izpraznite omaro odprl, gostiteljice takoj ustavi proizvodnjo, "open kazalnika" lučka na plošči, in zumer sproži alarm, da se zagotovi učinkovitost razelektritve.Osebno varnost.

Opomba: Corona opreme je visoka napetost napajanja, iz varnostnih razlogov, vse vrste opreme morali namestiti tla.

Opomba:

1. Če izberete "Prodajalca način dostave", vas prosimo upoštevajte, da to, ladijski promet pristojbina se uporablja samo v nekaterih državah / regijah, tako da ko ste plačali, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo potrdili z vami.Zh

2.Ko paket prispe na vaše lokalne navade, prosimo, plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev ali uvoznih davkov.Če carinski ne zaradi kupca razlogov in se blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.

3. Če se odločite, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomagali vam bomo urediti mednarodna ekspresna dostava in dostavo neposredno na vaš naslov (od vrat do vrat)!Če je blago dobavljeno po kurirju, kupec zahteva le plačilo davkov ob prihodu.

4. Preden se prijavite, morate preveriti paket, se prepričajte, da je v dobrem stanju, in se nato prijavite se.Če je paket poškodovan, prosimo, da fotografije, nato pa takoj pritožujejo, da ladjar, ne pozabite na pritožbo številko, in nato v stik z mano, mi bo zagotovo pomagal.

5. Naš delovni čas: 9: 00-18: 30 Pekingu čas.V tem času vam bomo odgovorili na vaša sporočila takoj.Med odmorom smo morda ne boste mogli odgovoriti na sporočilo, prosimo za razumevanje.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

6. Ko paket prispe na carinski svojo državo, boste morali plačati davke in pick up paket.Nismo odgovorni za plačilo carinskih dajatev ali uvoznih davkov!Če ste v samoti, boste morali plačati dodatnih $40 za oddaljena območja!

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Številka Izdelka : GZ2862B
  • DIY Dobave : ELEKTRIČNI
  • Blagovna Znamka : GZRUOMU
  • Številka Modela : RY-CTY-2000-H