100/150PCS Strešnik Izravnavo Sistema Za Tla in Stene Strešnik Izravnavanje Večkratno uporabo Strešnik Izravnavanje Sistem Gradnje Orodje, Deli
3 Ocene Izdelka
€24.21
€12.35
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w453822

Funkcija

【Strešnik Leveler Sistem】Odlično orodje za strešnik/talna/stenska namestitev preprečuje ploščice iz gibljejo med vulkanizacijo, zagotavlja monotonost med ploščice na isti ravni in se izogiba neravnovesij.

【Večkratno Uporabo】ploščice izravnavanje sistem za večkratno uporabo, ki zapušča natančno vrzeli, in to je enostavno in hitro popraviti ali odstraniti s posebnim ključem. (Shranite svojo porabo stroškov)

【Zamenljive T-nohti】 Zamenljive T-oblikovane jeklene nohti lahko zavrti brez ranjavanje ploščice, primerne debeline za 8-12 mm ploščice, natančno 2 mm šiv (igla širina: 1,5 mm)

【Povečala Učinkovitost Dela】novi strešnik leveler regulator ne le izboljšuje DIY strešnik namestitev hitrosti, in namestitev kakovosti, ampak tudi zmanjšuje installer utrujenost/stres.

【Kakovost In Vrednost】ploščice izravnavo sistema komplet je narejen iz čvrst in vzdržljiv ABS materiala in kovinskih žebljev jekla, ki je okolju prijazno in trpežne, preprost in enostaven za uporabo, prihrani stroške in izboljša učinkovitost dela.

Package vključeni

50/100/150PCS Strešnik Izravnavo Sistema

100/150PCS Strešnik Izravnavo Sistema Za Tla in Stene Strešnik Izravnavanje Večkratno uporabo Strešnik Izravnavanje Sistem Gradnje Orodje, Deli

Pagament

1) sprejemamo Alipay, Western Union, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor OBVEZNOSTI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če ne morete preveriti takoj, ko se dražba konča, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni

3 Ocene za ta izdelek

Kupec - 2023-07-08:

Sem kupil 2 paketov od 50 kosov. Eden je prišel dobro, druga pa, da je manjkala ena od rumene koščke. Tako samo 99 kosov, ki so prispeli. Sicer vesel, ker sem moral uporabiti jih je prej in sem jim všeč.

Kupec - 2023-07-28:

Dveh kosov 100 niso opremljena s sidri. Drugače je vse, kar je dobro, delo je enostavno in hitro.

Kupec - 2023-07-15:

Prispe po uporabi in se zdi, da so se uporablja za naslednje delovno mesto. Naročil sem sliko, na isti dan, ampak jaz sem prišel, in so ga uporabljali do dela. Postavke, vzel veliko časa.

Dodaj pregled

  • Številka Modela : Strešnik Izravnavo Sistema
  • set : 150PCS Strešnik izravnavo sistema
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Vrsta : gradbeništvo orodje, Strešnik Izravnavo Sistema