RV Hladilnik Palice Hladilnik Nastavljiva Napetost Palico Notranje Pomlad Modela, ki ima Orodje Za Hladilno Omaro In Čevelj Rack
0 Ocene Izdelka
€277.59
€138.79
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w461439

Organiziranje RV hladilnik z lahkoto uporabo teh 2 palico hladilnik palice z gumijastim noge.Ohranjajo dovolj napetosti, da vaše predmete varno in v mestu.Nobenega orodja ali vrtanje zahteva!Super tudi za dajanje čevlji na čevelj stojalo.

Specifikacija:

Ime: RV Hladilnik Vgradni Predalni

Glavni material: kovina

Barva: Bela

Velikost: Zložljive velikost

Dolžina: približno 40-70 cm/15.8-za 27,6 cm

Premer: približno od 10 do 13 mm/0.4-0.5 cm

Seznam Vsebine:

4pcs*RV Hladilnik Palice

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vztrajati Vaš Hladilnik Nered-Brezplačno: Izkoristiti 2, palice in veliko količino naše RV Hladilnik Palice za maksimalno učinkovitost in enostavno zamenjavo.Bivanje je organizirano z 2 palico podporne lopute za izpolnitev vaših dnevnih potreb.

2.Preprečevanje Zdrsa: Zaščitni hladilnik predmetov, medtem ko potujete z našo RV hladilnik palice.Naše kakovostne palice so gumirane noge na obeh koncih, ki zagotavlja stabilnost in preprečuje zdrs palice.

3.Zelo Praktično: Naše RV hladilnik palice funkcija nastavljiv modela, ki ustreza različne hladilniki neopazno.V innerspring ohranja dovolj napetosti, da varno elementov, izognili razlitjem in sel v tranzitu.Uživajte lepo in brezskrbno potovanje!

4.Enostaven Za Namestitev: Uživajte boljšo stabilnost z našo RV Hladilnik Palice, featuring nedrsečo gumo nasvetov, ki povečajo trenje in preprečiti poškodbe.To je enostaven za namestitev brez orodja ali vrtanje, zaradi česar je bolj primeren za vas.

5.Široko Aplikacije: Da enostavne naloge, kot so razvrščanje čevlji ali obesite zavese prepir z našo RV hladilnik palice.To se pogosto uporablja rešitev, ki je kot nalašč za varno gospodarstvo predmete v hladilnik, omaro, in še več.Da je vse varno in stabilizira z lahkoto!

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Postavka Premer : 0.00inch
  • Vrsta Materiala : Kovine
  • Postavka Višina : 3cm
  • Ime Modela : RV Hladilnik Palice
  • Posebne Funkcije : Okrepljeno Hladilnik Za Shranjevanje
  • Element Teža : 640g
  • Postavka Dolžina : 40cm
  • Element Širina : 8.5cm