5pcs iz Nerjavečega Jekla Čeljusti Vrtljivi Snap Gambit Hitro Sprostitev Čeljusti Tip Obešala z Okroglo Tesnilo Marine Boat Oprema Strojna oprema 128mm
0 Ocene Izdelka
€42.29
Informacije O Izdelku

Oznake: čeljusti vrtljivi snap

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w352082

5pcs 128mm Visoko Polirano Nerjavno Jeklo 316 Morskih Hitro Sprostitev Čeljusti Vrtljivi Snap Obešala za žičnih vrvi, verig in Odtenek Jadro Strojna oprema za Komplete

Opis:

- Težka in visoka trdnost marine boat 128mm Hitro Sprostitev Čeljusti Tip Vrtljivi Snap Obešala za verige, žične vrvi in senci jadro strojna oprema za komplete

- Enostaven za namestitev, trpežne in odporne proti koroziji

- Več aplikacij, kot so morski čoln, tovornjaki, van, prikolic, polprikolic

- Univerzalni fit, primerna tako za notranjo in zunanjo uporabo

- Visoko polirani obraz za mehek videz in da se ujemajo današnjih sodobnih plovil

Specifikacija:

- Material: 316 nerjavnega jekla

- Dolžina: Pribl 133mm

- Čeljusti Notranja Širina: Cca 20 mm

- Notranji Snap, Širina: Cca 28 mm,

- Delo Varno Naložiti Limts : Pribl 950kg, in zdrobljen omejitev je okoli 4-krat varnih mejah.

- Barva: Silve

Opomba:

Cena je za 5pcs Hitro Sprostitev Čeljusti Tip Vrtljivi Snap Skobe .

Prosimo, dovolite manjših napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Paket Vključuje:

5 kosov za Hitro odpiranje Čeljusti Tip Vrtljivi Snap Skobe

Pred nakupom pazljivo preberite in se bo naš pogojih trgovanja v mislih.Če so kakršnakoli vprašanja, prosimo, stik z Ziv.

O Plačilu

1. Sprejemamo Alipay, Western Union, T/T. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila je treba opraviti z 3 dni.

3. Nismo odgovorni za kakršno koli lokalnih dajatev ali davčne svoje države.Dostava je cena ne vključuje zavarovanja& uvoz/izvoz davkov.

O Pošiljki

1. Po plačilu je jasno, bomo poslali na parceli, da www.ful-povezani.si skladišče, ki traja about3-4days, nato odhod iz skladišča v vašo državo.hvala za vašo potrpežljivost.

2. Ne predlagamo, da se odločite, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ker je počasen, in je sledljiva, ko doseže svoje države, iz naše strani.Če ste že, da izberejo to, prosimo, obrnite na lokalni pošti v čas in ostanite v stiku z njimi, ko je vaša parcela je dosegel v vaši državi.nismo odgovorni za kakršno koli vrnete zaradi carinskih v vaši državi.

3. Prosimo, prepričajte se, da ste zapustili naslov/telefonska številka(mobitel)/ poštna številka) (poštna številka ) so pravilne.Da lahko postavke dosežejo, da jih enostavno!

4. ServiceTransit Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli paket, preden ga odprete, sporu, se obrnite na nas, v prvi čas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej z najboljšo rešitev.Naš cilj je strankino zadovoljstvo!Vrnitev & Vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje ,posebnega razloga za vračilo in vaš pad#.O Jamstveni 1. 12months omejena garancija proizvajalca za pokvarjene izdelke(razen postavke poškodovana in ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3 mesecev garancije. 2. Pokvarjena izdelki morajo biti prijavljene in so se vrnili z v garancijskem roku(in v originalni embalaži, če je to mogoče).morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.O Povratne informacije Povratne informacije so za nas zelo pomembno, prizadevamo si za 100% zadovoljstvo.Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, se obrnite na nas prvič, smo rešili hitro in na najboljši način.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in dajejo vseh 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vaš priporočam, je naš motiv, da se premaknete naprej, bomo zelo cenimo vaš čas, če ste levi pozitivne povratne informacije.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Uporaba : Verige ali Žice, Vrvi, dodatno Opremo in Odtenek Jadro Strojna oprema za Komplete
  • Blagovna Znamka : RICHWITS
  • Velikost : 128mm
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Funkcija : Enostaven za namestitev/uporabo Najvišja Odpornost proti Koroziji in Trajnost
  • Barve : Srebrna
  • Material : Jekla, Nerjavno Jeklo 316
  • Vrsta : Oči Vrtljivi Snap Gambit, Hitro Odpiranje Čeljusti Tip Vrtljivi Snap Gambit
  • Ključne Besede : Hitro Odpiranje Čeljusti Tip Vrtljivi Snap Gambit
  • Površina : Visoko Polirani